B&B Roosenburg
Stijlvol genieten
Home COVID-19 Mogelijkheden Accommodatie Beschikbaarheid Tarieven Galerie Contact Historie Over

B&B Roosenburg

Tijdens uw verblijf op B&B Roosenburg krijgt u de beschikking over het gehele huis. Na de entree komt u in de hal met toilet en voorraadkast. De woonruimte bestaat uit een sfeervolle en goed uitgeruste keuken en een ruime stijlvol ingerichte woonkamer. Via de openslaande deuren komt u op het terras met hardhouten zithoek en bank, alwaar het heerlijk vertoeven is. Een barbecue is op aanvraag beschikbaar. In het gehele huis is roken niet toegestaan. Er is gratis Wi-Fi aanwezig.

Master-bedroom

Op de eerste verdieping van B&B Roosenburg bevinden zich de twee slaapkamers en de badkamer met douche en toilet.  Badjassen en een fohn zijn aanwezig. De master-bedroom is een ruime slaapkamer met een tweepersoons bed. De bedden kunnen separaat worden opgemaakt. Kussens en dekbedden zijn anti-allergisch. Wij zorgen voor een heerlijk opgemaakt bed, voor elke dag schone handdoeken en u hoeft alleen maar te genieten.

Tweede slaapkamer

Op de tweede slaapkamer bevinden zich twee eenpersoons bedden. Voor de kille dagen is het hele huis voorzien van verwarming. Voor de zomerse nachten zijn er op beide slaapkamers ventilatoren aanwezig.

Accommodatie

B&B Roosenburg
Stijlvol genieten

         Voor informatie en reservering: yvonne.mulder@ziggo.nl

Accommodatie